Aanbieding!

Binnen- en buitentapijt Patara – grijs 4954

37,50159,95

Of je het nu gebruikt in de keuken, hal, of als sfeervol accent op je terras of balkon, het Vloerkleed Patara is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Categorieën: , , , Artikelnummer: 26227-1-1-1-1-1-1-1

Beschrijving

Vloerkleed Patara biedt de perfecte manier om jouw ruimte een stijlvolle upgrade te geven. Dit sisaltapijt, vervaardigd met de platweeftechniek, combineert een moderne en elegante uitstraling met veelzijdigheid. Of je het nu gebruikt in de keuken, hal, of als sfeervol accent op je terras of balkon, het Vloerkleed Patara is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het subtiele geometrische patroon voegt een klassieke elegantie toe aan elk interieur en benadrukt de unieke sfeer van jouw ruimte.

Naast zijn fraaie uitstraling biedt dit tapijt ook praktische voordelen. Het is waterbestendig, UV-bestendig en eenvoudig te reinigen, waardoor het zelfs onder uitdagende weersomstandigheden buiten kan worden gebruikt. Met een dikte van 8 mm en vervaardigd uit hoogwaardig polypropyleen, staat dit duurzame vloerkleed garant voor zowel comfort als lange levensduur. Bovendien is het Oeko Tex Standard 100 gecertificeerd, wat betekent dat het veilig is voor zowel jou als het milieu.

Geef jouw interieur een vleugje industriële stijl met vloerkleed Patara en geniet van het comfort en de verfijnde uitstraling die dit unieke vloerkleed biedt.

Selecteer de gewenste maat en afmetingen die perfect bij jouw ruimte passen, en ontdek bovendien de verschillende varianten en kleuren om de ideale match voor jouw interieur te vinden.

LET OP:

Vloerkleden met een zijde langer dan 200 cm worden gevouwen verzonden. Dit is een gebruikelijke procedure en geen reden tot zorg. Vanwege logistieke beperkingen is dit de meest efficiënte manier van verzending. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het vloerkleed. Al onze vloerkleden voldoen ruimschoots aan alle EU-normen en richtlijnen. Eventuele vouwen of lijnen verdwijnen vanzelf binnen enkele uren tot dagen na uitrollen, zodat je snel kunt genieten van een perfect glad vloerkleed.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Stijl

Modern

Woonthema

Figuren en Vormen

Materiaal

Polypropyleen

Gewicht (g/m2)

1500

Afmetingen

120×170 cm, 140×200 cm, 160×230 cm, 200×290 cm, 240×340 cm, 80×150 cm, 80×250 cm

Merk

Ayyildiz

Kleur

Grijs

Voor binnen of buiten?

Binnen en buiten

Type vloerkleed

Laagpolig

Andere suggesties…