Aanbieding!

Wasbaar vloerkleed Sky – grijs

37,50159,95

Het Sky vloerkleed combineert duurzaamheid met een eigentijdse uitstraling.

Categorieën: , , , Artikelnummer: SKY-1-1-1-1

Beschrijving

 

Dankzij de antislip-noppen blijft het vloerkleed Sky stevig op zijn plek liggen, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort. Het kleed is gemaakt van slijtvast polyester en kan probleemloos in de wasmachine worden gereinigd op 30 °C. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming, waardoor het ideaal is voor elke kamer in huis.

Met een totaal gewicht van 1,3 kg/m² en een poolhoogte van 7 mm is dit laagpolige kleed zacht en comfortabel. De softflor-structuur zorgt voor een bijzonder aangenaam gevoel onder de voeten, terwijl het effen ontwerp een moderne, minimalistische look creëert die perfect past in zowel woon- als jeugdkamers. Het is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, omdat het wasbaar en eenvoudig schoon te houden is.

Selecteer de gewenste maat en afmetingen die perfect bij jouw ruimte passen, en ontdek bovendien de verschillende varianten en kleuren om de ideale match voor jouw interieur te vinden.

LET OP:

Vloerkleden met een zijde langer dan 200 cm worden gevouwen verzonden. Dit is een gebruikelijke procedure en geen reden tot zorg. Vanwege logistieke beperkingen is dit de meest efficiënte manier van verzending. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het vloerkleed. Al onze vloerkleden voldoen ruimschoots aan alle EU-normen en richtlijnen. Eventuele vouwen of lijnen verdwijnen vanzelf binnen enkele uren tot dagen na uitrollen, zodat je snel kunt genieten van een perfect glad vloerkleed.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Stijl

Modern

Woonthema

Geen thema

Materiaal

Polyester

Gewicht (g/m2)

1300

Afmetingen

120×170 cm, 140×200 cm, 160×230 cm, 200×290 cm, 240×340 cm, 80×150 cm, 80×250 cm

Merk

Ayyildiz

Kleur

Grijs

Voor binnen of buiten?

Binnen

Type vloerkleed

Laagpolig