Aanbieding!

Laagpolig viscose-look vloerkleed Elite – groen

37,50134,50

Met een totaal gewicht van 1,3 kg/m² en een hoogte van 6 mm biedt dit laagpolige tapijt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook praktisch gebruiksgemak.

Categorieën: , , , Artikelnummer: ELITE-1-1-1

Beschrijving

Ontdek ons luxe Elite laagpolig tapijt, dat elke kamer in je huis verfraait en tegelijkertijd comfort toevoegt aan je dagelijkse leven. Met een totaal gewicht van 1,3 kg/m² en een hoogte van 6 mm biedt dit laagpolige tapijt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook praktisch gebruiksgemak.

Vloerkleed Elite is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en verkrijgbaar in trendy kleuren, waardoor het een perfecte keuze is voor moderne interieurs. Daarnaast is het geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra warmte en gezelligheid in huis. Dit tapijt combineert moeiteloos stijl met functionaliteit en is de ideale aanvulling op elk interieur.

Selecteer de gewenste maat en afmetingen die perfect bij jouw ruimte passen, en ontdek bovendien de verschillende varianten en kleuren om de ideale match voor jouw interieur te vinden.

LET OP:

Vloerkleden met een zijde langer dan 200 cm worden gevouwen verzonden. Dit is een gebruikelijke procedure en geen reden tot zorg. Vanwege logistieke beperkingen is dit de meest efficiënte manier van verzending. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het vloerkleed. Al onze vloerkleden voldoen ruimschoots aan alle EU-normen en richtlijnen. Eventuele vouwen of lijnen verdwijnen vanzelf binnen enkele uren tot dagen na uitrollen, zodat je snel kunt genieten van een perfect glad vloerkleed.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Stijl

Modern

Woonthema

Figuren en Vormen

Materiaal

Polyester

Gewicht (g/m2)

1300

Afmetingen

120×170 cm, 160×230 cm, 200×290 cm, 240×340 cm, 80×150 cm, 80×250 cm

Merk

Ayyildiz

Kleur

Groen

Voor binnen of buiten?

Binnen

Type vloerkleed

Laagpolig