over-ons-banner

Karpethal is de vrucht van jarenlange inzet en passie voor de woonindustrie. Wij zetten al onze tijd, kennis en expertise in, om de meest schitterende producten bij elkaar te brengen zodat u altijd iets te kiezen heeft.

Elk product moet bij ons de beste prijs- kwaliteitsverhouding hebben! Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Onze bedrijfsfilosofie luidt niet voor niets: wat goed is voor onze klanten, is goed voor het bedrijf!

In onze online shop vindt u talloze schitterende vloerkleden, in alle vormen, maten en kleuren, waarmee u uw interieur en buitenruimte(n) in het zonnetje kunt zetten.

Alle producten in onze webshop worden bliksemsnel, binnen enkele werkdagen geleverd. U krijgt als klant 14 dagen bedenktijd om te beoordelen of het artikel aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u niet tevreden zijn, kunt u het nog altijd binnen deze termijn retourneren.

Bedenk het maar en wij hebben het juiste vloerkleed voor in huis!

Messcherpe prijzen
Alle vloerkleden op onze website worden messcherp geprijsd. U krijgt dus altijd de hoogst mogelijke korting!

Bliksemsnelle levering
Alle vloerkleden die op voorraad zijn worden bij normale omstandigheden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd binnen Nederland. Voor België en andere landen in de EU geldt: 2-5 werkdagen.

Breed assortiment
Bij ons kunt u kiezen uit honderden prachtige tapijten.

Eenvoudig bestellen
Enige wat u hoeft te doen is uw bestelling plaatsen en wij doen de rest.

Deskundig advies
Onze verkoopmedewerkers staan klaar om u van advies op maat te voorzien.